logga

Träna tillsammans

PÅ EFC TRÄNAR VI TILLSAMMAN, FITNESS TILLSAMMANS

Webbheader-1024x244

Fitness tillsammans är egentligen bara en liten del i vår vision. på efc vill vi nämligen att alla skall träna, träna för att må bättre. därför försöker tillhandahålla rätt instruktörer och rätt träning till er i rätt miljö, våra ljusa fräscha lokaler en trappa upp, över biblioteket i ekholmen och med gratis parkering.

Vi försöker få så många som möjligt att träna rätt och har därför tidigare kört bl.a. Viktminskningsprogram och program för seniorer.
Att vi skulle kunna sträcka ut fitness tillsammans till barnfamiljer och föräldrar med barn har varit lite av en dröm men nu med riksidrottsförbundets senaste forskningsresultat som visar att barn mår bra, riktigt bra av fysträning, redan från 7-8 års ålder, som stöd så öppnar vi upp fitness tillsammans för familjer.

Fitness tillsammans, FT, är vårt koncept för familjer, där alla familjemedlemmar är välkomna att träna tillsammans med kunniga instruktörer och personliga tränare. precis som vanligt väljer ni om ni vill träna funktionenellt med tuffa trx, använda våra fantastiska maskiner från gymleco eller om hela er grupp vill träna gruppträning med våra pass-instruktörer i ett svängigt zumba pass eller tufft styke/aerobic pass. oavsett vad ni föredrar så hjälper våra instruktörer och personliga tränare till att ge er rätt träning.

Fitness tillsammans är naturligtvis inte begränsat till en familj utan vilken grupp som helst som vill träna tillsammans med oss och vår instruktörer är välkomna så hjälper vi till att tillgodose era behov. unikt för familjefitness är dock priset. våra ordinarie medlemmar får ta med sig en familjemedlem unde 14 år för bara 99 kr/månad extra. vill man ta med sig två barn går det också bra och man betalar då 2×99 kr extra per månad.
Villkoret för detta är att barnen tränar tillsammans med en vuxen. Tänk vad skönt att ta med sig barnen och träna tillsammans. Dessutom betalar en familj endast en medlemsavgifr förutsatt att alla betalningar görs från samma konto.
varför inte visa din familj eller ditt barn hur enkelt det är att må bättre och samtidigt få chansen att umgås mer med de.
Visst låter det enkelt? det är det också. välkommen in så visar vi.

Ring oss idag på 013-130010 och boka en tid med medlemsrådgivare.
Vi på efc ser fram emot att lära känna din familj !